“Λύτρωση” στο 91΄ για τον Παναιγιάλειο

Μετά από μία μέτρια εμφάνιση και «πληγωμένος» από τις απουσίες βασικών μονάδων του λόγω τραυματισμών, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» σε ισάριθμες αγωνιστικές και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας με 1-0 τον “μαχητικό” Εθνικό Πατρών. Μία κορυφή, όπου βρίσκονται τρεις «συγκάτοικοι» οι οποίοι έχουν καταφέρει να πετύχουν το απόλυτο, μετά τις τρεις πρώτες «στροφές» στο β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Στο χθεσινό παιχνίδι η Αιγιώτικη ομάδα μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή μέρα, όμως ο Βαγγέλης Γκάτσης πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του αγώνα, το οποίο και ανέδειξε νικητή τον Παναιγιάλειο που ήταν και το απόλυτο φαβορί παρά τις σοβαρές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Μαχαίρας, Νικολόπουλος (38΄ Βιλανάκης), Μπούνας, Λιάτος, Καραπιπέρης (82΄ Μούκας), Γκάτσης, Ανδ. Σπανός.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Σουτζόγλου, Α. Νικολόπουλος, Λαζανάς, Σαλαμαλίκης, Νίκας, Σωτηρόπουλος (69΄ Φραντζής), Παναγόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (80΄ Παπαδόπουλος), Γιάννης (69΄ Σταυριανόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μακρής (53΄ Κακαφώνης).