Μάκης Λυκούδης: “Το απόλυτο θαύμα”

«Ζούμε το απίστευτο! Είναι ένας άθλος! Είναι μια δικαίωση γι΄ αυτά τα παιδιά! Μόνα τους το κάνανε! Το πίστεψαν ενώ δεν μας πίστευε κανείς», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Αννα Λυκούδη, η οποία διαχειρίστηκε όλη την προετοιμασία της ομάδας μας. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τη διοίκηση της ΝΕΠ και προσωπικά τον πρόεδρο Μανώλη Τσουραμάνη που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ όλον τον Οργανισμό της ΝΕΠ. Ευχαριστώ προσωπικά το Παλαιό Φάληρο, ομάδα της Α1 Εθνικής και τον προπονητή της, Κώστα Βαμβακάρη, που μας ανέχθηκαν να δίνουμε κάθε Τετάρτη φιλικά παιχνίδια.

Τα παιδιά της ΝΕΠ έχουν κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μου. Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Τα παιδιά ξεπέρασαν και το ταβάνι τους. Πιστέψτε με, κάποια από αυτά τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη καριέρα τα επόμενα χρόνια στο πόλο. Είμαστε η μικρότερη ηλικιακά ομάδα σε όλα τα αθλήματα, σε όλη την Ελλάδα! Εγώ δεν έκαναν τίποτα. Η άνοδος είναι έργο των παιδιών. Ανεβαίνουμε με μόνο μια ήττα από την ΠΑΕ Αργης στην Καλαμάτα, την περίοδο του Καρναβαλιού, όταν παραταχθήκαμε με απουσίες».