Μία μεταγραφή και μία ανανέωση ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεΐκων που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Παίκτης της ομάδας θεωρείται εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Καϊμακάς που προέρχεται από τις ακαδημίες της Νίκης Προαστείου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα της Θύελλας Πατρών.

Επίσης, στην ομάδα των Βραχνεΐκων, θα συνεχίσει και τη νέα χρόνια ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνεΐκων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καϊμακά.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 2002, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Αποτέλεσε έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που ανέδειξε η Νίκη Προαστείου, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα της Θύελλας Πατρών.

Καλωσορίζουμε το Γιάννη στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο».