Με αυτές τις ομάδες κληρώθηκε ο Προμηθέας

  Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Προμηθέα Πάτρας όπως προέκυψαν από την κλήρωση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στο Patrick Baumann House.

  Η γαλλική Ντιζόν, η λιθουανική Rytas και η τσέχικη Opava συνθέτουν μαζί με την ομάδα της Πάτρας τον 2ο όμιλο του Basketball Champions League!

  Αναλυτικά:

   ΑΕΚ, Λούντβινγκσμπουργκ (Γερμανία), Σάσαρι (Ιταλία), Κινγκ Σζεσετσίν (Πολωνία)

  Περιστέρι, Λε Μαν (Γαλλία), Φάλκο Σομπατέλι (Ουγγαρία), Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)

  Προμηθέας, Οπάβα (Τσεχία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία), Ντιζόν (Γαλλία)

  ΠΑΟΚ, Νικητής του πρώτου γκρουπ στα προκριματικά, Γαλατασαράι (Τουρκία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)

  Στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης συμμετέχουν 32 ομάδες (εκ των οποίων οι τρεις θα προκύψουν από τα προκριματικά) χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων.

  Οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου παίρνουν την πρόκριση για τους «16», ενώ οι δεύτερες και τρίτες θα αγωνιστούν σε Play In tournament. Η τέταρτη ομάδα κάθε ομίλου αποκλείεται από την συνέχεια.

  Στο Play In tournament τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε σειρά best of three, με τις νικήτριες να παίρνουν το εισιτήριο για τους «16»).

  Στην φάση των «16» θα έχουμε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες κάθε ομίλου να προκρίνονται στα προημιτελικά.

  Στην φάση των «8» τα τέσσερα ζευγάρια θα αγωνιστούν σε σειρά best of three, για να προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στο Final Four.