Με Δρακοπαναγιωτάκη στον πάγκο η Δάφνη Πατρών

Συνεχίζεται πυρετωδώς η προετοιμασία της ομάδα της Δάφνης Πατρών για την 15η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, καθώς και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 60 χρόνων συνεχόμενης ιστορίας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, από την ίδρυσή της το 1965.

Θέλοντας τη φετινή περίοδο η ομάδα να επιτύχει την παραμονή της στην 1η τη τάξη κατηγορία, θα βασιστεί για την άκρη του πάγκου στην εμπειρία, σε έναν άνθρωπο που γνωρίζουμε καλά και ξέρουμε ότι θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας, τον Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από ένα χρόνο και παράλληλα θα αναλάβει προπονητής και στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ραφαήλ Σπρίντζος, ένα παιδί που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν και τώρα στα πρώτα προπονητικά του βήματα σε ανδρική ομάδα και έχοντας παρακολουθήσει τις δύο πρώτες φάσης για το δίπλωμα uefa C, θα προσπαθήσει και αυτός με την εργατικότητα και το πάθος του να βάλει το δικό του λιθαράκι, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ θα βρίσκεται και στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

“Επίσης θέλουμε ευχαριστούμε τους προπονητές της ομάδας, τους φροντιστές, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που οδήγησαν της ομάδας μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα. Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Κυρόσιμο ο οποίος ήρθε κοντά στην ομάδα και βοήθησε με τη σειρά του να αναρριχηθεί στην 1η κατηγορία”, συμπληρώνει η σχετική ανακοίνωση.