Με Παρασκευόπουλο και στελέχη της ΠΑΕ η Κ-19 (pics)

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος επέστρεψε με κάθε επισημότητα στην τεχνική ηγεσία της Κ-19 της Παναχαϊκής και μάλιστα το Σάββατο (29/2) κόντρα στον Εργοτέλη κάθισε ξανά στον πάγκο της ομάδας.

Στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λιγκ 2, έδωσαν το παρών και στελέχη της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, είδαμε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Γιώργο Σωτηρόπουλο να εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού, ενώ στο γήπεδο από νωρίς ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Μπέζας. Μετά την αλλαγή της διοίκησης και την είσοδο του Γιώργου Μπάρλου στην ομάδα, άλλαξαν πολλά και στην Κ-19 η οποία πρέπει να στελεχωθεί εκ νέου.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος

Σε αυτό το πρώτο ματς, βοήθησαν με τις υπηρεσίες τους και την εμπειρία τους τόσο ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ως γενικός αρχηγός, όσο και ο Γιώργος Μπέζας, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος θα πλαισιωθεί με ανθρώπους που θα βοηθήσουν στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας Νέων.

Ο Γιώργος Μπέζας

Πάντως η παρουσία Σωτηρόπουλου και Μπέζα στην Κ-19 και η βοήθεια τους για να διεξαχθεί ο αγώνας ομαλά, δείχνει και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των “κοκκινόμαυρων”, το οποίο έχει αλλάξει προς το καλύτερο και όλοι βοηθούν όπου τους ζητηθεί έτσι ώστε να προχωρά η ομάδα χωρίς προβλήματα στο δρόμο της κανονικότητας όπου βαδίζει τις τελευταίες μέρες μετά την είσοδο του Γιώργου Μπάρλου στην ΠΑΕ.

Γιώργος Σωτηρόπουλος και Χρήστος Παρασκευόπουλος στον πάγκο της Παναχαϊκής