Με τον Δ. Αγραβάνη η καλύτερη πεντάδα στη φετινή basketleague

Με δύο παίκτες του Ολυμπιακού και από έναν των Παναθηναϊκού, Προμηθέα και Λάρισας αποτελείται η καλύτερη πεντάδα της φετινής Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, σ’ αυτή επιλέχτηκαν οι Κώστας Σλούκας, Σάσα Βεζένκοφ, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης και Στέφαν Μούντι.

Ο Σλούκας ήταν πρώτος σε όλες τις ψηφοφορίες για τις θέσεις των γκαρντ. Σε 29 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ και 1 κλέψιμο. Από την άλλη, ο Βεζένκοφ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της φετινής Stoiximan Basket League, μέτρησε αντίστοιχα 15,5 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

Ο Παπαγιάννης υπερίσχυσε και εκείνος σε όλε τις ψηφοφορίες για τη θέση του σέντερ, ενώ είχε στο πρωτάθλημα 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αγραβάνης έρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με την ομάδα της Πάτρας, την οποία βοήθησε να κατακτήσει την τρίτη θέση. Φέτος, είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Τέλος, ο Μούντι ήταν εκ των βασικών συντελεστών για την ονειρική πορεία της Λάρισας, έχοντας 15,5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα.