Με το «δεξί» μπήκε στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος Πατρών

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Σκόρερ: 97′ Χαϊκάλης

Διαιτητής: Καδδάς Παναγιώτης (Κακαφώνης Μιχαήλ-Τσούτσης Λεωνίδας)

Χρειάστηκε 97 λεπτά ο Ατρόμητος Πατρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Kατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας για να κάμψει την αντίσταση του Άρη Πατρών (1-0) στο αχαϊκό ντέρμπι και πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, με γκολ, που πέτυχε ο Διονύσης Χαϊκάλης.

ΦΙΛΜ:

21′ Έπειτα από την σαραντάρα μπαλιά του Λάτση, ο Αγγελής κατέβασε ωραία από τα δεξιά, σύγκλινε προς στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε τον Αθανασακόπουλο και μπλόκαρε εύκολα.

26′ Eξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, η μπάλα κατέληξε ακριβώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

51′ Ο Μητρόπουλος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Αθανασακόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

56′ Έπειτα από το γύρισμα του Αγγελή από τα δεξιά, ο Αθανασακόπουλος έκοψε τη ροή της μπάλας και στη συνέχεια ο Κούρτης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έδιωξαν οι αμυντικοί του Ατρομήτου.

64′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Αναγνώστου πήρε την πάσα από τον Σπυρόπουλο, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Χάχαλης έκανε ωραία επέμβαση και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Άρη.

75′ Ο Αναγνώστου επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Καλή φάση για την ομάδα του Βασίλη Φίλιππα.

86′ Ο Λάτσης έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αθανασακόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

92′  Κάθετη του Αναγνώστου για τον Σπυρόπουλο, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε την μπλόκαρε εύκολα ο Χάχαλης.

97′ Γκοοοοολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έφυγε στην αντεπίθεση έδωσε πάσα δεξιά για τον Χαϊκάλη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ατρομήτου.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας) 1. Αθανασακόπουλος 2. Λαζαρίδης 3. Παλούκης 5. Βασιλείου 4. Τσίτσαρης 8. Παπαγεωργίου 7. Σπυρόπουλος (95′ Χαϊκάλης) 6. Νικολάι 9. Μπακόπουλος (74′ Τσάκωνας) 10. Αναγνώστου 11. Πρίφτης (88′ Ρόδης).

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) 1. Χάχαλης 2. Πανάρετος (34′ Καταρτζόπουλος) 3. Λάτσης 4. Σπανός 5. Δασουράς 6. Μπούμπαλης (79′ Αλποχωρίτης) 7. Αγγελής 8. Βουτσινάς 9. Κούρτης (78′ Γράβαλος)  10. Μητρόπουλος 11. Κωστής (67′ Λυμπέρης).