Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη Πατρών και Κεραυνό να μην αναδεικνύει νικητή.
Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη μεταξύ τους ισορροπία, αφού ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τη φετινή σεζόν.Παρά το τελικό σκορ, το παιχνίδι μόνο… άνευ φάσεων δεν ήταν.
Αντίθετα, είχε ρυθμό, ένταση και σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τους τερματοφύλακες να βρίσκονται σε εξαιρετική ημέρα.Ο Άρης Πατρών μπήκε πιο δυνατά και απείλησε νωρίς με τον Κωστή, ο οποίος στο 4’ και στο 15’ δοκίμασε τα πόδια του χωρίς επιτυχία.
Ο Κεραυνός «απάντησε» στο 6ο λεπτό με μια μεγάλη τριπλή ευκαιρία, όμως ο Πάντος κράτησε όρθια την ομάδα του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο απειλητικοί, με τον Τσεγγενέ στο 35’ να δοκιμάζει το σουτ από δύσκολη γωνία και τον Πάντο να αποκρούει σταθερά, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα ο Άρης άγγιξε το γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το πιο καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 52’, ο Άρης κέρδισε πέναλτι, όμως ο Μποσγανάς είπε «όχι» στην εκτέλεση του Νικολακόπουλου, με τη φάση να καταλήγει και στο δοκάρι, σε μία από τις πιο κομβικές στιγμές του αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ο Κεραυνός πήρε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες. Ο Κάλφον στο 64’ δεν βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο 75’ και στο 82’ οι Κούρτης και Καϊμακάς αντίστοιχα δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Πάντο, που κράτησε το «μηδέν» μέχρι τέλους.
Το τελικό 0-0 αφήνει διαφορετική «γεύση» στις δύο ομάδες. Για τον Άρη Πατρών, η απώλεια βαθμών τον φέρνει στο -10 από την κορυφή, μειώνοντας δραστικά τις ελπίδες για άνοδο.
Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κάθε αγωνιστική πλέον αποκτά χαρακτήρα… τελικού.








