Μπαίνει ταρτάν στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή της Δυτικής Αχαιας, δημοπρατήθηκε το έργο κατασκευής διαδρόμων ταρτάν περιμετρικά του γηπέδου στο δημοτικό γήπεδο της Κάτω Αχαϊας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το έργο έχει προϋπολογισμό 367.437 ευρώ και οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι αρχικά η εκσκαφή όλης της επιφάνειας και η τοποθέτηση του πολυουρεθανικού τύπου τάπητα ενώ επίσης προβλέπεται και η κατασκευή συστήματος απορροής των ομβρίων υδάτων. Στο ίδιο έργο προβλέπεται επίσης η καθαίρεση της υπάρχουσας περίφραξης καθώς και η μεταφορά σε νέα θέση και νέα; Βάση δύο ιστών φωτισμού. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

«Η δημιουργία του κατάλληλου αγωνιστικού στίβου στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας έρχεται να καλύψει μια πραγματική ανάγκη» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: “Εκτός από τους αθλητές του στίβου υπάρχουν και οι υποψήφιοι για τις αθλητικές και στρατιωτικές σχολές που εξετάζονται και στα αγωνίσματα και που για την προετοιμασία τους έπρεπε να πηγαίνουν στην Πάτρα. Με το έργο που δημοπρατήσαμε δίνουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα και ελπίζω ότι σύντομα η νέα εγκατάσταση θα είναι στη διάθεση των νέων μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς”.