Μόνο έξι ομάδες με άδεια στη Σούπερ Λιγκ 2

Γκρινιάζουν οι φίλοι της Παναχαϊκής για την αδειοδότηση, αλλά την ίδια κατάληξη είχαν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας.

Μόνο έξι σύλλογοι έχουν αδειοδοτηθεί μέχρι στιγμής, «κόπηκαν» σε δεύτερο βαθμό τα Χανιά και ο Πανσερραϊκός. Δύο ΠΑΕ (Τρίκαλα και Νίκη Βόλου) εξασφάλισαν άδεια για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Πρόσφατα είχαν εξεταστεί 22 φάκελοι από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ και μόνο τέσσερις ομάδες είχαν πάρει άδεια για τη Super League 2 της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα οι Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια και ΑΕΛ.

Σε δεύτερο βαθμό η ΕΠΟ εξέτασε τους φακέλους των Χανίων, του Πανσερραϊκού, των Τρικάλων και της Νίκης Βόλου. Τρίκαλα και Νίκη Βόλου κατάφεραν να πάρουν άδεια, την οποία έχουν εξασφαλίσει συνολικά μέχρι στιγμής μόνο έξι ΠΑΕ.

Αντίθετα δεν κατάφεραν να περάσουν τη διαδικασία τα Χανιά και ο Πανσερραϊκός. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε Χανιά και Πανσερραϊκός, που δεν εξασφάλισαν άδεια βάσει κανονισμών, έχουν δικαίωμα μεταγραφών μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 25 ετών, αλλά και 3 Ελλήνων ή αλλοδαπών ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς και ξένους κάτω των 23 χρονών.