Νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη

Στον ΠΑΟ Βάρδας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αχαϊός πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Ανδρέας Μαστραντωνάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “ταύρων” της Βάρδας αναφέρει :

Ο ΠΑΟ Βάρδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή του, που είναι ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης.

Ο Μαστραντωνάκης είναι 26 ετών (έχει γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1997), μεσοεπιθετικός από την Πάτρα, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Α.Ε. Αρόης. Στη συνέχεια έγινε μέλος της Κ19 της Παναχαϊκής και προωθήθηκε και στην πρώτη ομάδα της Παναχαϊκής. Με την πατρινή ομάδα τη σεζόν 2016-2017 πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ Εθνική στην Football League, στην οποία κατηγορία αγωνίστηκε και την επόμενη χρονιά. Ακολούθως μεταπήδησε στην Καλαμάτα με την μορφή δανεισμού και στη συνέχεια πήγε στον Τηλυκράτη και το Γενάρη του 2020 στον Ιάλυσο, επίσης ομάδα της Football League τότε. Τον Γενάρη του 2022 επέστρεψε στην Παναχαϊκή της Super League 2. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2022-2023) έπαιξε στον ΑΠΣ Πάτραι στην Γ΄ Εθνική.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και στα άκρα της επιθετικής γραμμής, ως εξτρέμ. Έχει ήδη πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες και δυναμώνει πολύ την μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας μας.
Ανδρέα, ευχόμαστε να έχεις μια υγιή και δημιουργική σεζόν με την φανέλα της «Μπάρτσα».