Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Νίκη Προαστείου: “Διαφάνεια στους ομίλους, απαραίτητη η κατάργηση των αμφιβολιών”

Φωτογραφία αρχείου

Με τα πρωταθλήματα να πλησιάζουν, η σωστή οργάνωση και η διαφάνεια αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ομαλή διεξαγωγή τους. Ο διαχωρισμός των ομίλων είναι ένα από τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και απαιτεί σαφή κριτήρια για να αποφευχθούν σκιές και αμφιβολίες, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νίκη Προαστείου.

Πιο αναλυτικά:

Επικίνδυνες Μαγειρικές! Τα πρωταθλήματα είναι προ των πυλών. Πριν από την κλήρωση, προηγείται ο διαχωρισμός των ομίλων, και η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται μια απλή και ξεκάθαρη εξήγηση. Δημοσιοποιήστε τα κριτήρια διαχωρισμού των ομίλων. Είναι γεωγραφικά; Βασίζονται στη δυναμικότητα σύμφωνα με κάποιο βαθμολογικό σύστημα; Είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω; Ή μήπως πρόκειται για επικίνδυνες μαγειρικές;

Κάποιος θέλει να ορίσει τα φαβορί και τα αουτσάιντερ. Αυτό είναι δουλειά των στοιχηματικών εταιρειών, όχι των θεσμών. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται διαφάνεια. Μια απλή αναφορά στα κριτήρια είναι αρκετή. Έτσι θα τελειώσουν οι ψίθυροι. Διαφορετικά, οι ψίθυροι γίνονται φωνές και αυτές οι φωνές μας προσβάλλουν όλους“.