Ξεκίνησε το προπονητικό camp “Football Fitness & Performance” (pics)

Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε το εξειδικευμένο προπονητικό camp Football Fitness & Performance από την επίσημη Σχολή του Ολυμπιακού στην Αχαΐα, Δαβουρλής K ‘92.

Το camp πραγματοποιείται παρουσία του προπονητή φυσικής κατάστασης της Κ-15 του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Κωνσταντακόπουλου, ενισχύοντας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του την προπονητική διαδικασία.

Στόχος του camp είναι η συνολική βελτίωση της αθλητικής απόδοσης των ποδοσφαιριστών μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αξιολόγησης. Μέσω εξειδικευμένων ασκήσεων, δίνεται έμφαση τόσο στην ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων (δύναμη, ταχύτητα, αντοχή, ευλυγισία), όσο και στον εντοπισμό των ατομικών αδυναμιών κάθε αθλητή, ώστε να υπάρξει στοχευμένη ενίσχυσή τους.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες συνεχίζουν την τεχνικοτακτική τους εξέλιξη, συνδυάζοντας τις ποδοσφαιρικές δεξιότητες με την επιστημονική προσέγγιση της φυσικής προετοιμασίας – ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Η ακαδημία του Δαβουρλή συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας υψηλού επιπέδου αθλητική εκπαίδευση και προετοιμασία στους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων.