Οι ευχές και τα συγχαρητήρια της Δόξας Παραλίας

Photo: Χρυσάνθη Μπαρμπέρη

Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα, η Δόξα Παραλίας απέστειλε τις θερμότερες ευχές της προς όλο τον αθλητικό κόσμο, με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου:

«Το Δ.Σ. της Δόξας Παραλίας εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, φιλάθλους και στις οικογένειές τους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ειρήνη!»

Παράλληλα, ο σύλλογος δεν παρέλειψε να συγχαρεί θερμά την ομάδα του Αστέρα Μιντιλογλίου για την επιτυχημένη της πορεία και την άνοδό της στην Α’ κατηγορία, αποδεικνύοντας πως το τοπικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να παράγει όμορφες ιστορίες και άξιους πρωταγωνιστές:

«Συγχαίρουμε ολόψυχα την ομάδα του Μιντιλογλίου για την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες στην καινούρια πρόκληση που ανοίγεται μπροστά σας!»

Τέλος, η Δόξα Παραλίας ευχαριστεί δημόσια τον σύλλογο του Μιντιλογλίου για την παραχώρηση του γηπέδου τους για τη διεξαγωγή αγώνων:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την ομάδα του Μιντιλογλίου για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου τους για αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και αποδεικνύει την ουσία της συνεργασίας μεταξύ των τοπικών συλλόγων.»