Οι κορυφαίοι σκόρερ του 4ου ομίλου: Πρωταγωνιστής ο Αγγελής, 3η θέση ο Νιφορόπουλος

Δεκαπέντε γκολ σημείωσε με τη φανέλα της Παναχαϊκής ο Ριολίτης Γρηγόρης Νιφορόπουλος

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, αλλά και των πλέι οφ και πλέι άουτ στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνική, ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν σταθερή επαφή με τα δίχτυα, οδηγώντας τις ομάδες τους επιθετικά.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Σταύρος Αγγελής του Πανθουριακού με 23 γκολ, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή χρονιά.

Ακολουθεί ο Μακρής του ΠΑΣ Πύργος με 18 τέρματα, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Νιφορόπουλος της Παναχαϊκής με 15 γκολ.

Σημαντική παρουσία είχαν επίσης ο Ηλιόπουλος με 13 γκολ και οι επιθετικοί των υπόλοιπων ομάδων που ξεπέρασαν το φράγμα των 7 τερμάτων.

Η φετινή σεζόν ανέδειξε επιθετικούς με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, με τον ανταγωνισμό να είναι έντονος μέχρι τέλους και τις επιδόσεις να επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο του 4ου ομίλου.

ΓκολΠαίκτηςΟμάδα
23ΑγγελήςΠανθουριακός
18ΜακρήςΠΑΣ Πύργος
15ΝιφορόπουλοςΠαναχαϊκή
13ΗλιόπουλοςΜιλτιάδης
10ΦωκαΐδηςΠαναιγιάλειος
10ΚέριΖάκυνθος
10ΧιλΚόρινθος
9ΜπουρλάκηςΠαναιγιάλειος
9ΚυριαζήςΠαναιγιάλειος
9ΤσέλιοςΛουτράκι
8ΚουλούσιαςΖάκυνθος
8ΝτίνοςΘύελλα Πατρών
7ΣίλβαΖάκυνθος
7ΚαμπεράιΠαναχαϊκή
7ΜπατζελήςΠελοπάς Κιάτου
7ΑντωνάκηςΕρμής Μελιγούς
7ΧαρίτοςΚόρινθος