Οι ορισμοί των διαιτητών για τη 14η «στροφή» του 4ου ομίλου

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής (4ος όμιλος), με τα παιχνίδια να διεξάγονται την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025 και το ενδιαφέρον να στρέφεται στα κρίσιμα ματς που αφορούν και τις ομάδες της Αχαΐας.

Στην Αγυιά, το ντέρμπι Παναχαϊκή – ΠΑΣ Πύργος (15:00) θα «σφυρίξει» ο Φώτιος Νταούλας από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Στις γραμμές θα βρίσκονται οι Χρήστος Μητροφάνης (Αθηνών) και Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλειος Αργυρόπουλος (Κορίνθου). Καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα έχει ο Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορίνθου).

Στο Κιάτο, η αναμέτρηση Πέλοπας Κιάτου – Θύελλα Πατρών (15:00) θα διεξαχθεί υπό τη διαιτησία του Νικόλαου Κοτσώνη από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Παναγιώτη Τσούκα και Γεώργιο Καρβουνιάρη, αμφότερους από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος (Αχαΐας).

Τέλος, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος», το παιχνίδι Πανθουριακός – Παναιγιάλειος (15:00) θα διευθύνει ο Βασίλειος Στάμος από την Ηλεία. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Παναγούλιας (Ηλείας) και Μάριος Παπαγεωργίου (Αρκαδίας), με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτριο Μπερσή (Αρκαδίας).

Στα άλλα παιχνίδια, της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(Ώρα: 15:00)

Ερμής Μελιγούς-Πανγυθεατικός
Διαιτητής: Παναγιώτης Κομπιλίρης (Μεσσηνίας)

ΑΟ Λουτράκι- Μιλτιάδης
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Βαβαρούτας (Αχαΐας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, Δημήτριος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Ζάκυνθος-ΠΑΣ Κόρινθος
Διαιτητής: Παναγιώτης Ζύγας (Αιτωλοακαρνανίας)