Το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνική έχει έντονο πατρινό και αχαϊκό χρώμα, με τις ομάδες της περιοχής να πρωταγωνιστούν στους πίνακες των σκόρερ. Ο Παναιγιάλειος, η Παναχαϊκή και η Θύελλα Πατρών διαθέτουν ποδοσφαιριστές που βρίσκουν συχνά δίχτυα, κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Αχαΐας.
Παράλληλα, ομάδες όπως ο ΠΑΣ Πύργος, η Ζάκυνθος και ο Μιλτιάδης έχουν παίκτες που φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας, δίνοντας μεγάλη μάχη για το «χρυσό παπούτσι» του ομίλου.
Με βάση τα έως τώρα στοιχεία, ο Αγγελής του Πανθουριακού και ο Μακρής του ΠΑΣ Πύργος οδηγούν την κούρσα, ενώ πολύ κοντά τους βρίσκονται ο Χιλ της Κορίνθου. Από αχαϊκής πλευράς, ξεχωρίζουν οι Κυριαζής και Μπουρλάκης του Παναιγιάλειου, αλλά και ο Νιφορόπουλος της Παναχαϊκής.
| Θέση | Ποδοσφαιριστής | Ομάδα | Γκολ |
|---|---|---|---|
| 1 | Αγγελής | Πανθουριακός | 13 |
| 1 | Μακρής | ΠΑΣ Πύργος | 13 |
| 3 | Ηλιόπουλος | Μιλτιάδης | 11 |
| 4 | Χιλ | Κόρινθος | 10 |
| 4 | Κέρι | Ζάκυνθος | 10 |
| 6 | Νιφορόπουλος | Παναχαϊκή | 9 |
| 7 | Κυριαζής | Παναιγιάλειος | 8 |
| 7 | Μπουρλάκης | Παναιγιάλειος | 8 |
| 9 | Φωκαΐδης | Παναιγιάλειος | 7 |
| 9 | Τσέλιος | Λουτράκι | 7 |
| 11 | Χαντί | ΠΑΣ Πύργος | 6 |
| 11 | Αντωνάκης | Ερμής Μελιγούς | 6 |
| 11 | Καμπεράι | Παναχαϊκή | 6 |
| 11 | Μπατζελής | Πελοπας Κιάτου | 6 |
| 11 | Σίλβα | Ζάκυνθος | 6 |
| 16 | Ενσιά | Κόρινθος | 5 |
| 16 | Χαρίτος | Κόρινθος | 5 |
| 16 | Λιάτος | Παναιγιάλειος | 5 |
| 16 | Ραυτόπουλος | Πελοπας Κιάτου | 5 |
| 16 | Κουλούσιας | Ζάκυνθος | 5 |
| 16 | Ντίνος | Θύελλα Πατρών | 5 |












