Ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής συνεχίζει να προσφέρει σασπένς και δυνατές αναμετρήσεις, με τη μάχη των σκόρερ να εξελίσσεται συναρπαστικά. Ο Παναιγιάλειος, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Αχαΐας στη φετινή διοργάνωση, βλέπει τον Νίκο Αθανασόπουλο να επιστρέφει δυναμικά στην κορυφή των επιθετικών επιλογών της ομάδας.
Ο Αθανασόπουλος ξανά στο προσκήνιο
Ο νεαρός επιθετικός, μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, επανήλθε δριμύτερος και βρίσκει ξανά ρυθμό. Έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Ευπάλιο και Αστέρα Σταυρού, φτάνοντας συνολικά τα 6 γκολ. Στη λίστα των σκόρερ τον ακολουθεί ο Γιώργος Συρμής, που έχει πετύχει 5 τέρματα.
Η «μάχη» της κορυφής
Στην κορυφή της λίστας των σκόρερ, ο Τσιόφλιος του Αστέρα Σταυρού διατηρεί το προβάδισμα με 13 γκολ, αν και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στον Παναιγιάλειο. Τον καταδιώκουν ο Ηλιόπουλος του Μιλτιάδη και ο Γιάκος της Σύρου με 12 τέρματα.
Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα, με τον Αθανασόπουλο και τον Συρμή να συμβάλλουν σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι. Η συνέχεια του πρωταθλήματος προμηνύεται συναρπαστική, τόσο στη μάχη των ομάδων, όσο και στον ανταγωνισμό των σκόρερ.
Οι πρώτοι σκόρερ του 3ου ομίλου
- 13 γκολ: Τσιόφλιος (Αστ. Σταυρού)
- 12 γκολ: Ηλιόπουλος (Μιλτιάδης), Γιάκος (Σύρος)
- 11 γκολ: Φατιόν (Αρτάκη)
- 9 γκολ: Αλμπάνης (Κόρινθος), Μηνάς (Σύρος)
- 8 γκολ: Παπουλής, Μίσκου (Κόρινθος), Γεωργουσόπουλος (Ευπάλιο), Μαλτέζος (Γύθειο), Χαλκιαδάκης (Α.Ε.Ρ. Αφάντου), Μεγάλος (Αρτάκη)
- 7 γκολ: Μελισσόπουλος, Παυλόπουλος (Σύρος)
- 6 γκολ: Αθανασόπουλος (Παναιγιάλειος), Χαρίτος (Κόρινθος), Ενσιά (Ρόδος), Μέντες (Κόρινθος), Πινέιρο (Μύκονος)
- 5 γκολ: Συρμής (Παναιγιάλειος), Δαλαμήτρας, Χάμζα (Σύρος), Δερμιτζάκης, Πολίτης (Αρτάκη), Βασίλας, Καμαρός (Λουτράκι), Σαμπανίδης, Μουρίκι (Μύκονος), Χατζηστάμου (Αμαρυνθιακός), Βουκελάτος (Ρόδος), Ψάνης (Πλωμάρι).