Ομάδα-πρότυπο με στέρεες βάσεις ο Αετός Πατρών Askounis

H ομάδα του Αετού Πατρών Askounis όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται, πατάει σε πολύ στέρεες βάσεις, έχοντας μία σοβαρή διοίκηση (Ασκούνης, Θεοφανόπουλος, Μπαλάσκας κ.α.).

Έγιναν λιγοστές προσθήκες εκεί που χρειαζόταν, όπως συζήτησαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες στόχος της ομάδας, είναι να παίξει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να ξεχωρίσει και πάλι στο νέο πρωτάθλημα, αφού όλοι θέλουν να πλασαριστεί ο σύλλογος της Αγίας Σοφίας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για ακόμα μία χρονιά, οι άνθρωποι της διοίκησης, εμπιστεύτηκαν τον νεαρό και φιλόδοξο προπονητή κ. Χάρη Ράντο. Ο πετυχημένος «κορμός» της ομάδας παραμένει στη θέση του, με τους έμπειρους παίκτες που τα δίνουν όλα.

Σε πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 χάρις τα γκολ του νεαρού επιθετικού Ηλία Μπίτρα. Αρκετοί παίκτες του Χάρη Ράντου τα πήγαν πολύ καλά, ενώ αρκετά καλή παρουσία είχαν οι Ραμαντάνης και Θεοφανόπουλος.

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του αμυντικού Ξενοφών Τραχάνη από τον Λέοντα Αλισσού, με θητεία σε Αχαϊκή και σε ομάδες της Δυτικής Αχαΐας, ενώ όπως αποκαλύπτει το patragoal.gr o ιστορικός σύλλογος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή από την Κ-20 του Λεβαδειακού.