Ορίστηκε το μπαράζ, δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για τα πλέι οφ

Το γεγονός ότι ορίστηκαν για τις 29 Ιουνίου η 21η και για τις 4 Ιουλίου η 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος σημαίνει ότι ακόμη και με δύο παιχνίδια την εβδομάδα δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (των 10 αγωνιστικών) πριν την καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής του μπαράζ που όρισε η ΕΠΟ!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Όρισε την 2α Αυγούστου 2020 ως καταληκτική ημερομηνία για τη διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της Super League 1 και της 2ης ομάδας της Super League 2, για τη συμμετοχή του νικητή στο πρωτάθλημα της Super League 1 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, 2020-21.

ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η Ε.Ε. της ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 30 Ιουνίου 2020, ενόψει της επικείμενης διαδικασίας αδειοδότησης. Επίσης, σε περίπτωση μη αδειοδότησης αποφασίστηκε η ποινή της επιβολής προστίμου 10χ. ευρώ και του περιορισμού των μετεγγραφών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών για τους αλλοδαπούς και κάτω των 25 ετών για τους Έλληνες.

Οι υπόλοιπες αποφάσεις ήταν η εξής:

-Ενέκρινε το περιεχόμενο και την οριστική διατύπωση των προτεινομένων τροποποιήσεων του Καταστατικού, που θα τεθούν προς έγκριση στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιουνίου 2020.
-Επικύρωσε τις τελικές βαθμολογίες των ομίλων της Γ΄ Εθνικής και της Α΄ κατηγορίας γυναικών. Ειδικά για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής αποφασίστηκε η παραμονή στην κατηγορία του Ακράτητου Άνω Λιοσίων, καθώς ο προηγούμενος στην τελική κατάταξη Πανθηραϊκός αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω συγχώνευσης με τη Θύελλα Καμαρίου.
-Αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής, η οποία -σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού- θα αναλάβει τη διευθέτηση των σημαντικών θεμάτων που προκύπτουν για τα ποδοσφαιρικά σωματεία ενόψει της υλοποίησης του “Μητρώου Αθλητικών Σωματείων”.
-Ενέκρινε την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 & Β΄ Εθνικής Κατηγορίας για διακοπή του πρωταθλήματος της Football League και περαίωση αυτού.