Ο Άτλας Πατρών γιόρτασε τα 30 χρόνια του, βράβευση για Μεσίρη

Τα 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της Ενόργανης Γυμναστικής γιόρτασε ο Γ. Σ. Άτλας Πατρών την περασμένη Κυριακή στο αθλητικό κέντρο “Λαδόπουλου”.

Σε μια όμορφη εκδήλωση με τη συμμετοχή των αθλητριών της ενόργανης, έγινε αναφορά στη μεγάλη  και πλούσια σε διακρίσεις, ιστορία του συλλόγου, το παρόν και στους στόχους για το μέλλον.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο πιο λαμπρό αστέρι του συλλόγου μέχρι σήμερα, την Αθανασία Μεσίρη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2024 και μέλος της εθνικής ομάδας βραβεύτηκε για τις αγωνιστικές της επιτυχίες και για το ήθος της.

Στο πλευρό της νεαρής ταλαντούχας αθλήτριας βρίσκεται πάντα η κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών, λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων και πρατηρίων υγραερίου Autogas Westenergy και ο ιδιοκτήτης της κ. Σπύρος Δήμου που στηρίζει έμπρακτα εδώ και πολλά χρόνια το αθλητισμό της περιοχής τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Επίσης βραβεύτηκαν, η Αλέξια Αργυροπούλου πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των κορασίδων, η Θάλεια Σταμάτη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στις ασκήσεις εδάφους στην ίδια κατηγορία και η Μυρτώ Καϊάφα για την εξαιρετική εμφάνισή της στην κατηγορία των νεανίδων. Προπονητής τους, ο Ηλίας Τσοπάνογλου.

Ο Άτλας Πατρών γιόρτασε τα 30 χρόνια του