Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Ο Θ. Φωτόπουλος “πλήγωσε” την πρώην του ομάδα!

Ο Θανάσης Φωτόπουλος, γνωστός και με το προσωνύμιο “Τσόρι”, αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση μεταξύ του Πανμοβριακού Ριόλου και της Αχαϊκής, υποχρεώνοντας την “πρώην” του ομάδα στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Με δύο καθοριστικά γκολ, ένα στο 2ο και ένα στο 58ο λεπτό με πέναλτι, ο μεσοεπιθετικός του Πανμοβριακού σφράγισε την επικράτηση της ομάδας του με σκορ 2-1.

Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Φωτόπουλος με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καλόφωνου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους. Η πρώην του ομάδα φάνηκε να ταράζεται από το γρήγορο προβάδισμα του Πανμοβριακού, αλλά κατάφερε να αντιδράσει αποτελεσματικά στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας με τον Κλήση.

Στο 58ο λεπτό, ο “Τσόρι” επέδειξε την εμπειρία του, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, διπλασιάζοντας τα τέρματα και κλειδώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα του αγώνα. Η Αχαϊκή προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά η άμυνα του Πανμοβριακού, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα του Φωτόπουλου, κράτησε την ομάδα του σε θέση ισχύος.

Με αυτή τη νίκη, ο Πανμοβριακός κέρδισε πολύτιμους βαθμούς κάνοντας το 3Χ3, ενώ η Αχαϊκή γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Θανάση Φωτόπουλο να αποδεικνύει ότι παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους σκόρερ της κατηγορίας.