Ο Καραμαλίκης είναι ο νέος τεχνικός του Εθνικού Σκουλικάδου

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Στάθης Καραμαλίκης. Αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Σκουλικάδου.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα του εθνικού Σκουλικάδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Στάθη Καραμαλίκη, τον βοηθό προπονητή Αλέκο Αντίοχο και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Μυλωνά.

Για τον Στάθη Καραμαλίκη τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και έχει κάνει το νησί μας υπερήφανο. Στην προπονητική του καριέρα έχει καθίσει με επιτυχία στον πάγκο της μεγάλης ομάδας του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στην Α΄ κατηγορία αλλά και στην Γ΄ Εθνική.

Ο Αλέκος Αντίοχος είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολλές ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα από την θέση του προπονητή όπως και τον Ακαδημιών.

Τέλος, ο Κώστας Μυλωνάς από τους πιο παλιούς παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου έχει την εμπειρία να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας. Τους καλωσορίζουμε και τους τρεις και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο».