Ο Κλάτενμπεργκ λίγο πριν φύγει άνοιξε… πόλεμο με την ΕΠΣ Αχαΐας

Λίγο πριν «τελειώσει» από την ΚΕΔ ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ άνοιξε… πόλεμο με τις ΕΠΣ Αχαΐας και Βοιωτίας, που αντέδρασαν για τους πίνακες διαιτησίας, αλλά πλέον, θα αποφανθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποτελεί παρελθόν από την ΚΕΔ, αλλά λίγο πριν ο Τάκης Μπαλτάκος ανακοινώσει τον νέο αρχιδιαιτητή, ο… παλιός φρόντισε να τα κάνει… μπάχαλο.

Η ΕΠΣ Βοιωτίας και Αχαΐας συγκεκριμένα, διαμαρτυρόμενες για τους πίνακες διαιτησίας, απέσυραν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην διοργάνωση των ετήσιων σεμιναρίων διαιτησίας.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ λοιπόν, στην τελευταία του ανακοίνωση ως πρόεδρος της ΚΕΔ, κατηγόρησε τις εν λόγω Ενώσεις «πως το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά προσωπικό και όχι για το κοινό καλό και την πρόοδο της διαιτησίας» και κάλεσε τους διαιτητές των εν λόγω Ενώσεων να μην τους αποδώσουν ποσοστά από τις αμοιβές τους για την περίοδο 2022-2023.

Η ανακοίνωση του Κλάτενμπεργκ, είχε ως εξής:

“Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πως μετά την δημοσιοποίηση των πινάκων αξιωματούχων διαιτησίας για την νέα σεζόν 2022-2023 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι δύο παρακάτω Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και ΕΠΣ ΑΧΑϊΑΣ απέσυραν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην διοργάνωση των ετήσιων αγωνιστικών δοκιμασιών για τους διαιτητές – βοηθούς όλων των κατηγοριών.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι δύο παραπάνω ενώσεις όπως και οι υπόλοιπες 3 εκ του συνόλου των 5 ανταποκρίθηκαν εγγράφως και θετικά στην επιθυμία της ΚΕΔ για την διοργάνωση των αγωνιστικών δοκιμασιών για τη νέα σεζόν.

Διαπιστώνοντας πως το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά προσωπικό και όχι για το κοινό καλό και την πρόοδο της διαιτησίας καλούμε τους αξιωματούχους διαιτησίας των εν λόγω Ενώσεων να ΜΗΝ αποδώσουν ποσοστά για την περίοδο 2022-2023“.