Ο Μούλας έγινε ο 12ος σκόρερ της Παναχαϊκής: Πλουραλισμός στο γκολ για τους «κοκκινόμαυρους»

Photo: Bύρωνας Ξυπολιάς

Ξεχωριστή σημασία είχε το τέρμα του Μούλα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με το Λουτράκι, όχι μόνο για τη βαθμολογική του αξία, αλλά και για τη στατιστική του διάσταση. Ο 27χρονος αμυντικός έγινε ο 12ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής που σκοράρει τη φετινή σεζόν στη Γ Εθνική, επιβεβαιώνοντας τον επιθετικό πλουραλισμό της ομάδας.

Το γκολ προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Συρμή, με τον Μούλα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο έμπειρος στόπερ, που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσέθεσε το όνομά του στη λίστα των φετινών σκόρερ, δίνοντας συνέχεια στη διασπορά τερμάτων που χαρακτηρίζει τους «κοκκινόμαυρους».

Το γεγονός ότι 12 διαφορετικοί παίκτες έχουν βρει δίχτυα τη φετινή χρονιά δείχνει πως η Παναχαϊκή δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε έναν ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα, αλλά διαθέτει λύσεις από πολλές γραμμές ακόμη και από την άμυνα.

Οι φετινοί σκόρερ της Παναχαϊκής:
  • Νιφορόπουλος (10)
  • Καμπεράι (6)
  • Πετράτος (3)
  • Τσεκούρας (2)
  • Αγουρίδης (1)
  • Γασπαρινάτος (1)
  • Μπούρδος (1)
  • Παπαευθυμίου (1)
  • Βερβίτας (1)
  • Ορτέντζιος (1)
  • Ντούνης (1)
  • Μούλας (1)