Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ταξιάρχης

ΣΚΟΡΕΡ: 67’ Ν. Τρίγκας, 75’ 84’ Σπανός

AΠΟΒΟΛΗ: 78’ Καραχανίδης

Για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου κέρδισε με 3-0 το Άνω Καστρίτσι και παρέμεινε σταθερά στην κορυφή του τρίτου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Οι φιλόδοξοι πρωταθλητές ήταν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την πίεση στην άμυνα, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Ο Νίκος Τρίγκας στο 67’ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Γιάννης Σπανός με δύο γκολ στο 75’ και στο 84’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου ολοκλήρωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Καραχανίδη στο 78ο λεπτό. Ο Κεραυνός αγωνίστηκε στο ματς με νέα φανέλα μία χορηγία του Olympico το οποίο ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Τσάπαλος, Κουραχάνης (66’ Σταυριανόπουλος), Κασιώνης (87’ Σάχι), Σπανογιάννης (80’ Ροδόπουλος), Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Κούστα, Ντόμας (80’ Μέρτικας), Τσάτος, Καραχανίδης, Σπανός (87’ Στασινός).

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Ε. Μαράτος): Τουλίτσης, Νικολακόπουλος, Δουλιγέρης, Μπαλατής (88’ Μαραγκός), Ηρειώτης (88’ Σίνος), Μπουρνάκας, Παπαβασιλείου, Κωνσταντόπουλος (85’ Μέρμελας), Ραυτόπουλος, Χριστόπουλος, Γεωργίου (64’ Κοτσιάι).