Πάτραι: Έξι ανανεώσεις, “παίζεται” του Σαμπανέι

Συνεχίζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς το “χτίσιμο” του Πάτραι για τη νέα περίοδο στην απαιτητική και δύσκολη Γ’ Εθνική όπου και θα αγωνιστεί.

Οι “πράσινοι” ανακοίνωσαν έξι ανανεώσεις παικτών που βοήθησαν τη φετινή χρονιά στο να επιτευχθεί η άνοδος. Πιο συγκεκριμένα Αλέξης Αναστασοβίτης, Βασίλης Γερογιάννης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Μπακάλης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Μιχάλης Μιχαλόπουλος θα αγωνιστούν στους “πράσινους” για ακόμα μια σεζόν.

“Όλοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ΄Εθνική. Ευχόμαστε να είναι υγιείς και να συνδέσου το όνομά τους με νέες επιτυχίες για το σύλλογο”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “νεοφώτιστων”.

Όσον αφορά την περίπτωση του Θόδωρου Σαμπανέι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με τον πολύπειρο παίκτη να εξετάζει πρόταση από ομάδα Γ΄ Εθνικής, ενώ έχει δεχθεί “κρούσεις” και από σωματεία της Α΄ Κατηγορίας. Η διοίκηση των “πρασίνων” έχει κάνει επαφή με το “Σάμπα”, αλλά φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό γι΄ αυτό δεν έχει επέλθει συμφωνία.