Πένθος στους Λύκους Αιγιάλειας

Δεύτερο χτύπημα στους Λύκους Αιγιάλειας. Λίγες ημέρες μετά τον πρόωρο θάνατο της Έφης Σμυρνιώτη-Βαγενά, μητέρας της “λύκαινας” Αγγελικής Βαγενά, έφυγε πρόωρα στα 67 της χρόνια και η εμβληματική Κατίνα Πρώιμου, η πιο φανατική οπαδός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. Μητέρα της αρχηγού της ομάδας Δέσποινας και της Χριστίνας, των παλαιότερων παικτριών των “λύκαινων”. Έδωσαν μεγάλη μάχη με σοβαρή ασθένεια αλλά δεν τα κατάφεραν

“Πόσα θλιβερά νέα χωράνε σε 10 μέρες … Η Κατίνα Πρώιμου, μητέρα της Χριστίνας και της αρχηγού μας Δέσποινας, “έφυγε” πρόωρα από κοντά μας. Αποχαιρετούμε μια Λύκαινα, η οποία μπορεί να μην πάτησε χορτάρι, να μην κλώτσησε ποτέ μπάλα αλλά έδωσε τόσους αγώνες μαζί μας είτε από την κερκίδα είτε στηρίζοντας την αγέλη μας, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της ανεξίτηλο στο DNA της ομάδας.

Η χωρίς όρια συμπαράσταση στην “ξεροκεφαλιά” των κοριτσιών της να δημιουργήσουν ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών είναι μνημειώδης και καθοριστική για την ύπαρξή μας. Θα μας λείψει πολύ ο εκρηκτικός της χαρακτήρας στο γήπεδο και το κράξιμο που μας έριχνε, η τόση αγάπη που μας χάριζε.

Για όσες τη ζήσαμε, έστω και λίγο, οι Κυριακές μας δεν θα θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. Μακάρι να μας βλέπει κάθε Κυριακή παρέα με την Έφη από κάπου και να καμαρώνουν μαζί τα κορίτσια τους”. Με αυτή την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους οι “Λύκαινες” αποχαιρέτησαν την Κατίνα Πρωίμου.

Με τη παρακάτω ανάρτηση είχαν απευθύνει λίγες ημέρες πριν τον τελευταίο χαιρετισμό και στην Έφη Σμυρνιώτη – Βαγενά:

“Με μεγάλη θλίψη και ένα πελώριο γιατί, μάθαμε τα κακά μαντάτα.
Η Έφη Σμυρνιώτη-Βαγενά, μητέρα της Αγγελικής μας αλλά και του Γιώργου, “έφυγε” τόσο νωρίς.
Τα πολλά λόγια είναι είναι περιττά όταν η θλίψη ξεχειλίζει.
Τάκη, Αγγελική, Γιώργο, καλή δύναμη και αντοχή.
Η μνήμη της να σας συνοδεύει πάντα σαν δροσερή αύρα”.