Πήγασος Μπεγουλακίου: Δύο ανανεώσεις και δύο μεταγραφές προ των πυλών

Δένει την άμυνα του ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος, καθώς στην ομάδα θα συνεχίσουν για ακόμη έναν χρόνο ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών στην κατηγορία και φυσικά ο φύλακας άγγελος της εστίας της ομάδας.

Ο Βασίλης Κατσαΐτης θα είναι για δεύτερο χρόνο κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του Μπεγουλακίου, έχοντας μια γεμάτη χρονιά, αγωνιζόμενος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, κρατώντας πολλές φορές το μηδέν με τις επεμβάσεις του και βοηθώντας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω, καθώς είναι από τους λίγους τερματοφύλακες της κατηγορίας με πολύ καλή τεχνική στα πόδια.

Ο Χάρης Ρομποτής άλλη μια προσωπική επιλογή του κόουτς την σεζόν που μας πέρασε για να καλύψει τα μετόπισθεν. Ο ”Ρόμπο” αποδείχθηκε λίρα 100 για την ομάδα του Μπεγουλακίου, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και στα δύο μέρη του γηπέδου, δυνατός στις μονομαχίες, αλλά και κεντρικός αμυντικός που χτίζει το παιχνίδι της ομάδας από πίσω.

Σίγουρα πολύ σημαντικές ανανεώσεις για την ομάδα του Πήγασου. Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Λεωνίδας Μανούσος ο οποίος δεν τα βρήκε με τη διοίκηση και ετοιμάζεται για νέες πολιτείες. Τις επόμενες ημέρες οι “βυσσινί” σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr θα ανακοινώσουν τις προσθήκες των Κώστα Νίκα και Φίλιππου Λαζανά από τον Εθνικό Πατρών.