Παίζει στο Κύπελλο Ελλάδος ο Διαγόρας Βραχνεΐκων!

Με την συμμετοχή του Διαγόρα Βραχνεΐκων, καθώς και των υπόλοιπων Κυπελλούχων ΕΠΣ θα πραγματοποιηθεί το φετινό Κύπελλο Ελλάδος.

Στις δύο πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος θα αγωνιστούν οι Κυπελλούχοι ΕΠΣ την σεζόν 2021/22, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Μέσα σε αυτές φυσικά είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων από την Αχαΐα, ο ΠΑΟ Βάρδας από την Ηλεία και ο Ναυπακτιακός Αστέρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

– Ενέκρινε το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας της περιόδου 2022-2023, το οποίο θα είναι το ίδιο με αυτό που ίσχυσε την περασμένη σεζόν. Οι ομάδες της Super League 1 θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται από την 4η φάση (οι 10 ομάδες που δεν αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και από την 5η φάση (φάση των «16», οι ομάδες που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), οι ομάδες της Super League 2 θα ξεκινήσουν στην τρίτη φάση, ενώ στις δύο πρώτες φάσεις μετέχουν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

– Να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου και σε πόλεις της περιφέρειας, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού, στις οποίες ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η πιθανότητα διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη.