Παίκτης καταγγέλλει παράγοντα της ομάδας του για ξυλοδαρμό!

Πηγή: mikriliga.com

Άσχημη τροπή παίρνει στον Ολυμπιακό Βόλου η διευθέτηση του θέματος με τον Τιάγκο Νάνι. Σε καταγγελία στον ΠΣΑΠΠ προέβει ο ποδοσφαιριστής Τιάγκο Νάνι της ομάδας της Μαγνησίας στην οποία κάνει λόγο για ξυλοδαρμό από στέλεχος της ομάδας της Super League 2.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος επιθετικός του Βόλου κατήγγειλε ότι υπέστη ξυλοδαρμό χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό ποιο άτομο κατήγγειλε.

Ο ΠΣΑΠΠ έχει ξεκινήσει έρευνα για τη καταγγελία και βρίσκεται σε επαφή και με τις δύο πλευρές προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Ωστόσο δεν είναι ο αρμόδιος παράγοντας για να επιληφθεί του θέματος δικαστικά.

Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα. Αρχικά ο Τιάγκο Νάνι είχε καταγγείλει την ομάδα για οφειλές κάτι το οποίο διαψεύστηκε. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου τον κατήγγειλαν για παραβίαση του ωραρίου.

Από τις 9 Απριλίου ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί εκτός ομάδας και δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έπειτα από νέο παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.