Παιχνίδια στην πλάτη της Παναχαϊκής

Ανακοίνωση με αιχμές από την Παναχαϊκή με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη. Τι έγινε όμως και η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» προχώρησε σε μία αιχμηρή ανακοίνωση; Ορίστηκε διαιτητής στο ματς με την ομάδα της Λευκάδας ο γιος του προέδρου επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ντροπή σε όλους τους εμπλεκόμενους, για το μη σεβασμό στην μεγάλη ομάδα της Πάτρας, προχωρώντας σε αυτόν τον ορισμό. Η Παναχαϊκή μπορεί να βρίσκεται στα “χωράφια” της Γ΄ Εθνικής, η ΕΠΟ να διοικείται από ανθρώπους της Αχαΐας, αλλά δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στο “κοκκινόμαυρο” σωματείο.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

«Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον ορισμό του διαιτητή για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας την προσεχή Κυριακή (7/11). Ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ο κ. Γιώργος Φίτσας από το σύνδεσμο Κέρκυρας αλλά μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά αυτός ο ορισμός καθώς ο προαναφερόμενος διαιτητής είναι γιος του κ. Ηλία Φίτσα προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Πρέβεζας/Λευκάδας εκεί δηλαδή όπου εδρεύει ο Τηλυκράτης!

Κύριοι της ΚΕΔ, από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχουμε πάρει θέση για τα όσα έχουν διαδραματιστεί στα παιχνίδια μας που σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν τα όρια, σεβόμενοι τους διαιτητές και τα ανθρώπινα λάθη που είναι πιθανόν να γίνονται, όμως δεν θα ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια.

Χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις διαιτητικές ικανότητες του κ. Γιώργου Φίτσα, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε την ομάδα μας να παίξει ένα παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ να επανορθώσετε και να πράξετε τα δέοντα. Περιμένουμε από τους διοικούντες του Τηλυκράτη να πάρουν θέση για αυτόν τον ορισμό καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι και αυτοί από την πλευρά τους δε θέλουν να διεξαχθεί ο αγώνας με αυτές τις συνθήκες. Πιστεύουμε δε ότι και αυτοί επειδή η ομάδα τους είχε αγωνιστική υποχρέωση δεν έχουν ακόμα πληροφορηθεί τον ορισμό, αλλιώς θα ήταν ιδιαίτερα λυπηρό για εμάς να γνωρίζουν και να μην έχουν πάρει θέση.»