Παλαίμαχοι Παναχαϊκής: “Ζωντανός θρύλος του ελληνικού αθλητισμού η Παναχαϊκή”

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της Παναχαϊκής με αφορμή τα 133 χρόνια που συμπλήρωσε από την ίδρυση της η “κοκκινόμαυρη” ομάδα.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα γιορτάζουμε τη συμπλήρωση 133 χρόνων από την ίδρυση της ιστορικής μας ομάδας, της Παναχαϊκής. Από το μακρινό 1891 μέχρι σήμερα, η Παναχαϊκή έχει διανύσει μια μακρά και ένδοξη πορεία, γεμάτη ανεπανάληπτες στιγμές.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία, στη διατήρηση και στις επιτυχίες της ομάδας μας: από τους ιδρυτές, τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση, τους αφανείς ήρωες, μέχρι τους αφοσιωμένους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Ως Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε συμβάλει σε αυτήν την κληρονομιά και συνεχίζουμε να τιμούμε τις αξίες και την παράδοση του συλλόγου μας.

Η Παναχαϊκή δεν είναι απλώς μια ομάδα, είναι ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού αθλητισμού και της πόλης μας. Με την ελπίδα και την πίστη ότι του χρόνου τέτοια ημέρα θα πανηγυρίζουμε την άνοδο στη Super League 1, ας συνεχίσουμε όλοι μαζί να γράφουμε την ένδοξη ιστορία της. Χρόνια πολλά Παναχαϊκή!