Παναιγιάλειος: Δύο νέα πρόσωπα στις προπονήσεις, οι παλαίμαχοι στο πλευρό!

Στο γήπεδο και στις προπονήσεις επέστρεψαν ο Φίλιππος Σχοινάς και οι ποδοσφαιριστές του, μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν μετά το πρώτο φιλικό που έδωσαν το Σάββατο με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Μάλιστα ο πατρινός τεχνικός είδε να συμμετέχουν και δύο νέα πρόσωπα τα οποία είχαν απουσιάσει δικαιολογημένα από τις πρώτες προπονήσεις. Πρόκειται για τους Νίκο Βλάχο και Θόδωρο Κοτσόκολο που ακολουθούν πλέον κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Από κει και πέρα η μεταγραφική ενίσχυση της Αιγιώτικης ομάδας συνεχίζεται, με τη διοίκηση να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τερματοφύλακα προκειμένου να συμπληρωθεί η τριάδα των «μελανόλευκων» πορτιέρο.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει τον πιστό φίλαθλο της ομάδας μας κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα μας. Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Οι παλαίμαχοι στηρίζουν τη Μαύρη Θύελλα

Η προσπάθεια επανεκκίνησης που έχει ξεκινήσει η διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ., μετά από μία κακή αγωνιστική περίοδο απ’ όλες τις απόψεις, χρειάζεται τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων όσων ενδιαφέρονται και νοιάζονται για τον Αιγιώτικο σύλλογο. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν οι παλαίμαχοι του συλλόγου, οι οποίοι ίσως γνωρίζουν καλύτερα από πολλούς τι σημαίνει Παναιγιάλειος και τι χρειάζεται η ομάδα για να μπορέσει να κάνει με καλές προοπτικές την επανεκκίνησή της.

Για την πρόθεση βοήθειας των παλαιμάχων αλλά και την επιθυμία τους να κάνουν το ίδιο και οι φίλαθλοι της ομάδας μίλησαν στο «www.panaigialeiosfc.gr» οι Αλέκος Λουκάτος, Κώστας Καραγιαννάκης και Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα αποτέλεσε και την πρώτη έμπρακτη κίνηση βοήθειας προς την ομάδα, αναλαμβάνοντας την απαιτητική θέση του γενικού αρχηγού. 

Ο παλαίμαχος μέσος της Αιγιώτικης ομάδας, Αλέκος Λουκάτος, αναφερόμενος στην νέα προσπάθεια που γίνεται τόνισε: «Είμαστε δίπλα στην ομάδα. Οι παλαίμαχοι και η πρώτη ομάδα του Παναιγιαλείου είμαστε ένα. Στηρίζουμε τη διοίκηση στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, όπως επίσης και το ποδοσφαιρικό τμήμα το οποίο πιστεύουμε ότι διαθέτει ένα αξιόλογο προπονητή κι ένα ρόστερ που στηρίζεται στην εμπειρία και το ταλέντο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη και στήριξη αλλά και να έχουν υπομονή ώστε η ομάδα να κάνει μικρά και σταθερά βήματα προόδου.»

Στην οικογένεια του Παναιγιαλείου και στην συνολική προσπάθεια που πρέπει να γίνει, στάθηκε και ο παλαίμαχος αμυντικός Κώστας Καραγιαννάκης «Είμαστε Παναιγιάλειος και πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και όπου μας ζητηθεί. Και στην προσπάθεια αυτή πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος που πρέπει να δείξει την αγάπη του για την ομάδα, ιδιαίτερα τώρα που οι συνθήκες είναι δύσκολες και η προσπάθεια πρέπει να είναι ομαδική.»

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Γεωργιάδης, παρακολουθώντας εκ των έσω την προσπάθεια που γίνεται αναφερόμενος στη φετινή χρονιά τόνισε «Η προσπάθεια που γίνεται είναι δύσκολη και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Η ιστορία του Παναιγιαλείου έχει δείξει ότι η δύναμή του είναι ο κόσμος του και με τον 12ο παίκτη του μπορεί να καταφέρει πολλά. Μάλιστα θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά το φίλο και ‘πιστό’ φίλαθλο του Παναιγιαλείου, Δημήτρη Αγγελόπουλο, ο οποίος αν και είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και την βοηθάει. Ελπίζω ότι το παράδειγμά του θα το ακολουθήσουν κι άλλοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν περισσότερο τη Μαύρη Θύελλα».