Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην Αχαϊκή, καθώς σύσσωμο το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο υπέβαλε την παραίτησή του, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στη διοικητική πορεία του ιστορικού συλλόγου. Οι παραιτηθέντες, με κοινή ανακοίνωσή τους, εξηγούν τους λόγους της αποχώρησης, αφήνοντας αιχμές, αλλά και παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Η επόμενη μέρα στην Αχαϊκή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πλέον ανοίγει η διαδικασία για τη συγκρότηση νέας διοίκησης, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για τον σύλλογο εντός και εκτός γηπέδων.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση των παραιτηθέντων:
«Μετά από ώριμη σκέψη και κάνοντας υπομονή έως το τέλος αποφασίσαμε για το καλό της ομάδας και μόνο να αποχωρήσουμε από το Δ.Σ. της ομάδας μετά από τόσα χρόνια.
Η στιγμή δεν επιτάσσει να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή.
Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και έχοντας την συνείδηση μας καθαρή. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν ολα αυτά τα χρόνια και ήταν πραγματικά πολλοί.
Αφήνουμε την ομάδα πληρωμένη και εξωφλημενη έως τις 20-12
Με δύο απο τους καλύτερους προπονητές των Νικο Ανδριελο και των Θεοδωρο Πατρωνη.
Με 100 παιδιά στις Ακαδημίες και την ομάδα φορολογικά ενήμερη, πράγμα που δεν ήταν όταν αναλάβαμε.
Καλη συνέχεια.
Νικολακοπουλος Γιαννης προεδρος
Χριστοδουλοπουλος Χρήστος Αντιπρόεδρος
Θεοδοσης Γεωργακοπουλος γενικός γραμματέας
Βεσκουκης Γιωργος Υπεύθυνος marketing
Ζαγαρελος Ανδρεας Διευθυντής επικοινωνίας
Αγγελος Καραντζας ταμίας
Νικος Δριβας μέλος Δ.Σ.»















