Παρελθόν από τον Αχαϊό Σαραβαλίου ο πορτιέρο Κ. Αγοράκης

Παρελθόν από τον Αχαϊό Σαραβαλίου αποτελεί ο έμπειρος πορτιέρο Κώστας Αγοράκης, ο οποίος αναζητάει πλέον τον 7ο «σταθμό» της πολυετής του ποδοσφαιρικής καριέρας.

Στην ομάδα του Σαραβαλίου αγωνιζόταν την τελευταία τριετία, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει ως βασικός και εκ των αρχηγών της, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ένας άσχημος τραυματισμός σε μια προπόνηση της ομάδας, τον άφησε εκτός για περίπου 1,5 μήνα, όμως είναι έτοιμος με την νέα χρονιά να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλων Εγλυκάδας όπου και αγωνίσθηκε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, ενώ στην συνέχεια πέρασε κατά σειρά από Ατρόμητο Λάππα, Αετό Πατρών, ΑΠΣ Ζαβλάνι, Διαγόρα Βραχνεϊκων και Αχαϊό Σαραβαλίου.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook δεν ξέχασε να ευχαριστήσει «συγκεκριμένους» ανθρώπους που συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια στον Αχαϊό Σαραβαλίου.

Το σίγουρο είναι ότι ο χαρακτήρας του αλλά και η αγωνιστική του εμπειρία, δεν θα τον κάνουν να δυσκολευτεί να βρει την νέα του ομάδα.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook :

«Μετά από 3 ποδοσφαιρικά χρόνια στον Αχαιό Σαραβαλίου, ήρθε η στιγμή να πω αντίο σε μια ομάδα που με αγκάλιασε σαν δικό της παιδί.  Έγινα λίγο “Σαραβαλιώτης” και εγώ και προσπάθησα από όποιο πόστο χρειάστηκε να βοηθήσω την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα στην ομάδα όπως και τους κ. Νίκο Σωτηρόπουλο, Γιάννη Αλεξόπουλο, Άρη Τσελεπή, Αρίστο Μανιώτη, Ζώη και Μένιο Σωτηρόπουλο, και Αντρέα Ντεντόπουλο από την διοίκηση της ομάδας.

Τέλος ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Σοφοκλή Παναγόπουλο που με έφερε στην ομάδα.

Υγεία σε όλους και να φτάσετε την ομάδα εκεί που ονειρεύεστε !!»