Ποδοσφαιριστές: Θέλουν να τηρηθούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Μέχρι τα μεσάνυχτα κράτησε η τηλεδιάσκεψη των αρχηγών των ομάδων της Σούπερ Λίγκας 1 με το προεδρείο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναφορικά με το θέμα της μείωσης, που προτείνουν οι ΠΑΕ ελέω κορoνοϊού.

Οι 14 κάπτεν ενημερώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (4/5) για την πρώτη επαφή με την ομάδα εργασίας της διοργανώτριας και τις προτάσεις «κουρέματος» των συμβολαίων τους (ψαλίδι 27% αν ολοκληρωθεί η σεζόν και 33% αν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα), συμφώνησαν ότι… διαφωνούν και στις δύο επόμενες ημέρες θα πουν αναλυτικά τα… μαντάτα σε όλους τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας.

Άπαντες αρχηγοί και ΠΣΑΠ ανανέωσαν την επόμενη συνάντηση τους με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη ή την Παρασκευή και τότε θα προχωρήσουν στην οριστική τους απόφαση ή… αντιπρόταση προς τις διοικήσεις των ΠΑΕ.

Το πιο ουσιαστικό νέο, ωστόσο, που προκύπτει είναι ότι όλοι θέλουν να τηρηθούν στο ακέραιο και κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να νοσήσει κάποιος συνάδελφος τους και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές είναι κάθετοι ότι κανείς δεν θα μπει σε γήπεδο χωρίς να κάνει το τεστ για την πανδημία.

Πηγή: a-sports.gr