Μια ξεχωριστή βραδιά για τον αθλητισμό της Πάτρας ετοιμάζουν ο ΑΟ Εσπέρου Γλαύκου και ο Ατρόμητος Πατρών, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εντυπωσιακή εκδήλωση παρουσίασης των ομάδων τους.
Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2026, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των δύο συλλόγων, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την περιοχή στις Εθνικές Κατηγορίες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αντίστοιχα.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό event, καθώς για πρώτη φορά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ θα συναντηθούν σε μία κοινή αθλητική γιορτή, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην παρουσίαση των ρόστερ των δύο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η βραδιά αναμένεται να έχει έντονο αθλητικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, παρουσίαση των ομάδων, εκπλήξεις και ξεχωριστές στιγμές για τους φίλους των δύο συλλόγων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια, με τους διοργανωτές να φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό της περιοχής και να αναδείξουν τη δυναμική παρουσία της Πάτρας στις εθνικές διοργανώσεις.
Το ραντεβού έχει δοθεί στην Ανθείας & Ευβοίας, όπου οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα αγωνιστικά πρόσωπα των δύο ομάδων και να πάρουν μια πρώτη γεύση από τη νέα σεζόν.
Ατρόμητος Πατρών και ΑΟ Εσπέρου Γλαύκου ενώνουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε μία βραδιά που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Δύο ομάδες. Δύο αθλήματα. Μία μεγάλη αθλητική γιορτή.
Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια βραδιά που θα αφήσει το δικό της αποτύπωμα στα αθλητικά δρώμενα της Πάτρας.












