Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Μικτής Γυναικών της ΕΠΣ Αχαΐας στο γήπεδο «A. Κάνιστρας» (pics)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αισιοδοξία για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας» η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της Μικτής Ομάδας Γυναικών της ΕΠΣ Αχαΐας.

Στην προπόνηση έδωσαν το παρών περίπου 30 νεαρά κορίτσια, εκπροσωπώντας σωματεία της περιοχής όπως ο Ίκαρος Πετρωτού, ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων, οι Λύκοι Αιγιαλείας, ο Αετός Ρίου και ο Άτλας.

Από πλευράς Ένωσης, παρόντες ήταν ο Κώστας Αγγελόπουλος και η Αριστέα Ρόμπολα, ενώ φυσικά στην πρώτη αυτή συγκέντρωση βρέθηκε και ο προπονητής Νίκος Πατρώνης.

Η κα. Αριστέα Ρόμπολα, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών της ΕΠΣ Αχαΐας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της ΕΠΟ, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τις νεαρές αθλήτριες:

«Σας καλωσορίζω στο φετινό μας ταξίδι. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καταφέρνουμε να αγωνιζόμαστε ως Προεθνική Ομάδα Κ15 Γυναικών Αχαΐας.

Θέλω να ξέρετε ότι η προεθνική ομάδα, η γνωστή σε όλες μικτή, είναι μια μικρογραφία εθνικού κλιμακίου. Από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ΓΓΑ πλέον μοριοδοτεί επίσημα τις τρεις πρώτες θέσεις. Έτσι υπάρχει για εσάς μια πρόκληση, ένα κίνητρο παραπάνω.

Να είστε υγιείς και να απολαύσετε κάθε στιγμή.»

Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με ενθουσιασμό και διάθεση για δουλειά, αφήνοντας υποσχέσεις για μια παραγωγική χρονιά γεμάτη εμπειρίες και επιτυχίες για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Αχαΐας.