Προηγήθηκε χέρι, αδικήθηκε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Άδικη ήττα για το Διαγόρα Βραχνεΐκων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και αν έπρεπε να κερδίσει κάποια ομάδα, αυτή θα ήταν ο Διαγόρας.

Δυστυχώς το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση, κακώς μέτρησε, αφού είχε προηγηθεί χέρι (4.22 βίντεο), όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην κάμερα και στην φωτογραφία. Οι Βραχνιώτες μάλιστα φέτος βιντεοσκοπούν όλα τα ματς της ομάδας και σε δεύτερο χρόνο θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα γκολ και τις όποιες αδικίες εις βάρος του συλλόγου.

O Π. Κακρίδης από την Κόρινθο με βοηθούς τους Μπουρτζοβνίτη-Κλεπετσάνη του ίδιου συνδέσμου την “έχασαν” τη φάση που αλλοίωσε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης έκανε μάλιστα και τη σχετική ανάρτηση:

«Να γνωρίζουν όλοι ότι ο Διαγόρας όλα αυτά τα συνεχόμενα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, δεν τον αγγίζουν τέτοιες αδικίες και αγωνίζεται κάθε αγωνιστική για να κερδίζει απέναντι σε 11, 12, 13 ή όσους αντιπάλους και εάν έχει. Καλή χρονιά, το ταξίδι συνεχίζεται».