Πρώτο δείγμα γραφής για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας η Αναγέννηση Ψαθοπύργου έδωσε το πρώτο δυνατό της φιλικό. Αντίπαλος ήταν η ομάδα του Αετού Πατρών και το τελικό σκορ ήταν το 2-2 με την Αναγέννηση να παίζει κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Βέβαια τα πόδια όλων είναι αρκετά “βαριά”, ωστόσο οι παίκτες του Βασίλη Φίλιππα έδειξαν όρεξη και πάθος αφήνοντας υποσχέσεις για το πρωτάθλημα που έρχεται.

Η Αναγέννηση περιμένει και την προσθήκη των νέων αποκτημάτων για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ και από βδομάδα όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμη. Να θυμίσουμε ότι φέτος αποκτήθηκαν από τους «νεοφώτιστους» οι Γιώργος Βασιλείου, Διονύσης Χαικάλης, Νίκος Μαργώνης, Δημήτρης Τσίλιος, Δημήτρης Τριβέλλας και η «βόμβα» έπεσε με την απόκτηση του Ανδρέα Αγγελόπουλου.

Συνυπολογίζοντας την παραμονή των πολύπειρων Διονύση Στούπα, Διονύση Αθανασόπουλου, Γιάννη Παρίση, Θύμιου Νάτση, Νίκου Παλούκη, Νίκου Διαμαντόπουλου, Περικλή Παπαδόπουλου, Θύμιου Τσαμτσούρη, Γιώργου Κοντόγιωργα  αλλά και των πολλά υποσχόμενων Αντώνη Αβούρη, Τάκη Νταλαμάρα, Νίκου Καλαμπόκα, Γιάννη Πελεκάνου, Αντώνη Αγγελή, Γιάννη Πιχλίνσκι, Διονύση Βεντουρή, Γιάννη Κωνσταντινόπουλου ο coach Φίλιππας δημιουργεί ένα σύνολο με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών το οποίο έδειξε στο πρώτο δείγμα γραφής  να είναι έτοιμο για πολύ ωραία πράγματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αναγέννηση ξεκίνησε αρκετά δυνατά παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 0-2 χάρη στα γκολ των νέων αποκτημάτων Μαργώνη και Βασιλείου μετά από ασίστ του Παρίση. Στο δεύτερο μέρος διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Βεντουρής, Στούπας, Βασιλείου, Χαϊκάλης, Παλούκης, Αγγελής, Μαργώνης, Παρίσης, Πελεκάνος, Καλαμπόκας, Διαμαντόπουλος. Αγωνίστηκαν οι Τριβέλλας, Κωνσταντινόπουλος, Πιχλίνσκι, Σκαρτσάνης, Τσίλιος, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος.