Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στον Παναιγιάλειο, με τις εξελίξεις να τρέχουν και τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις να θεωρούνται πλέον θέμα ωρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θάνος Ανδρικόπουλος έχουν ήδη εμπλακεί ενεργά στο νέο εγχείρημα και θα στηρίξουν οικονομικά τη φιλόδοξη προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας.
Όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι, στη θέση του τεχνικού διευθυντή προορίζεται ο Γιάννης Γεωργιάδης, ενώ στον πάγκο του Παναιγιαλείου αναμένεται να καθίσει ο Χρήστος Παρασκευόπουλος.
Ο Παρασκευόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και έχει σημαντική προπονητική πορεία. Έχει διατελέσει προπονητής της ομάδας Κ19 της Παναχαϊκής, έχει εργαστεί στον πάγκο της ανδρικής ομάδας επί εποχής Γιώργου Μπάρλου, καθώς και σε Παναιγιάλειο (στη Β’ Εθνική) και ΠΑΟ Βάρδας στη Γ’ Εθνική.
Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος της Ακαδημίας του Α.Ο. Αιγίου, η οποία αποτελεί ανερχόμενη δύναμη στην περιοχή, διαθέτοντας σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και φιλοξενώντας πλήθος νεαρών ποδοσφαιριστών.
Η νέα διοικητική και τεχνική δομή αναμένεται να δώσει νέα πνοή στον Παναιγιάλειο, με στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα.