Δυσάρεστα νέα για τον Ατρόμητο Πατρών, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι σχετικά με τον τραυματισμό του Παντελή Βιλανάκη. Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, γεγονός που τον αναγκάζει να μπει στο χειρουργείο και να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αποτελούσε φέτος ένα από τα βασικά στελέχη των “πορτοκαλί”, έχοντας ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και αποτελώντας σημαντικό «γρανάζι» στη μεσοεπιθετική λειτουργία του συνόλου. Η απουσία του αναμένεται να αποτελέσει πλήγμα για την ομάδα, που όμως στέκεται στο πλευρό του με ευχές για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση.
Διπλό χτύπημα στο Αργυρά – Α.Ε. Πάτρα 2005
Δυστυχώς, η ατυχία δεν σταμάτησε εκεί. Στο παιχνίδι Αργυρά – Α.Ε. Πάτρα 2005 (1-4) για τον Β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας σημειώθηκαν άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί σε γόνατα. Από τη γηπεδούχο ομάδα τραυματίστηκε σοβαρά ο Δημήτρης Κατσαρός, ενώ από την Α.Ε. Πάτρα 2005 ο Παναγιώτης Ελπιδοφόρος.
Ευχές για γρήγορη επιστροφή
Οι τραυματισμοί αυτοί έχουν προκαλέσει λύπη σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Πάτρας, καθώς πρόκειται για νεαρούς παίκτες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα.
Όλοι εύχονται στους Βιλανάκη, Κατσαρό και Ελπιδοφόρο να βγουν “σιδερένιοι” από αυτή τη δοκιμασία και να επιστρέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα σε αυτό που αγαπούν περισσότερο, το ποδόσφαιρο.







