Σούλης Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε δουλειά και αυτοσυγκέντρωση»

Mετά το τέλος του τρίτου φιλικού παιχνιδιού προετοιμασίας κόντρα στη Μύκονο, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό. Χρησιμοποιήσαμε παρά πολλά παιδιά που δεν έπαιξαν προχθές, τα υπόλοιπα παιδιά θα κάνουν προπόνηση. Να είμαστε συνέχεια συνεπείς στη δουλειά μας και προσηλωμένοι για το στόχοι μας. Χρειαζόμαστε δουλειά και αυτοσυγκέντρωση για τον στόχο μας. Θα ξεκουραστούμε το απόγευμα και από αύριο ξεκινάμε διπλές προπονήσεις πάλι.

Είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα είμαστε κουρασμένοι, λογικό είναι. Ο Μαστραντωνάκης σήμερα μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση, κάποια άλλα παιδιά που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής, περίμενα περισσότερα, αλλά δεν θέλω να τους αδικήσω λόγω της κούρασης. Ο Λιμάτσι που σημείωσε το γκολ, δείχνει ότι θα μας βοηθήσει. Ο Αγκαράι δείχνει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην ενδεκάδα της Παναχαϊκής και με το σπαθί του κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της Παναχαϊκής. Αυτό το φιλικό ήταν για τα νεαρά παιδιά. Ακόμα και ο Μακρής που ήταν ανέτοιμος, μπορεί πλέον να σταθεί και όλα αυτά τα νεαρά παιδιά δείχνουν ότι με δουλειά, ότι έχουν μέλλον.

Ο Μαστραντωνάκης χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, αλλά σήμερα μου άλλαξε τη σκέψη μου. Μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε. Το σκορ δεν έχει σημασία, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαριστεί. Σας είχα πει ότι θα κάνουμε κάποιες καλές προσθήκες γι΄ αυτό αποκτήθηκε και ο Μυτίδης».