Στήριξη του Δήμου Λαρισαίων σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

Ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, εξέφρασαν σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Απ. Καλογιάννη εκπρόσωποι αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων με έδρα την Λάρισα, που μετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα και τα οποία υποστηρίχθηκαν οικονομικά για τις μετακινήσεις των αποστολών από το Δήμο, αποτελώντας παράδειγμα και για το δικό μας νομό.

Ειδικότερα, στην συνάντηση με τον δήμαρχο παραβρέθηκαν, εκ μέρους της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γ. Νάκας, ο έφορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου κ. Ν. Λιντέρης και ο προπονητής της ομάδας κ. Β. Πάνος, εκ μέρους του ΝΟΛ και της ομάδας πόλο γυναικών που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική ο έφορος κ. Χρ. Τουλουμζίδης και εκ μέρους του Ηρακλή Λάρισας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λ. Ιωακείμ, ενώ παρόντες στην συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Μιχ. Αναστασίου και Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο, τη δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση οικονομικής στήριξης τους, με έξοδα μετακίνησης, αμέσως μόλις υπήρξε η δυνατότητα , μετά από σχετική νομοθετική κυβερνητική πρωτοβουλία. Παράλληλα υπογράμμισαν ότι ήταν στενή και άριστη η συνεργασία που είχαν με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ. Μιχ. Αναστασίου και Θ. Αδαμόπουλο για την έγκαιρη υλοποίηση της απόφασης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, τόνισε για άλλη μια φορά ότι η δημοτική αρχή είναι πάντα ανοικτή σε συνεργασίες και συνέργειες με τους φορείς της πόλης σε όλα τα επίπεδα, συμπληρώνοντας ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τα σωματεία. Τέλος ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και για την πορεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας καθώς και για την προοπτική ίδρυσης Αθλητικού οργανισμού του Δήμου.