Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ο Πατρινός, Σ. Μπούρσαλης

Μια αξιόλογη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον έμπειρο Πατρινό στόπερ Στάθη Μπούρσαλη. Ο 28χρονος αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ήφαιστο Περιστερίου, τέθηκε ήδη στη διάθεση του προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη.

Ο Μπούρσαλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες «Δαβουρλής» στην Πάτρα, ενώ από το 2014 αγωνίζεται σε ομάδες της Αττικής, αποκτώντας σημαντική εμπειρία στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ ΕΠΣΑ. Έχει φορέσει τις φανέλες των Ηλιούπολης, Άγιαξ Ταύρου, Αθηναϊκού, Πετραλώνων και Παλαιού Φαλήρου, καταγράφοντας σταθερές παρουσίες και αξιόλογες εμφανίσεις.

Την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές με τον Ήφαιστο Περιστερίου στην Α΄ ΕΠΣΑ, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας. Με την εμπειρία και την αμυντική του συνέπεια, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, ενόψει της σεζόν 2025-2026.

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος