Στην Κωνσταντινούπολη ο Χρήστος Αλέφαντος: Παρών στο θρίλερ του Παναθηναϊκού με… παρέα!

Μια… μίνι απόδραση στη γειτονική Τουρκία έκανε ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας και γιος του Αντιπροέδρου του συλλόγου, Χρήστος Αλέφαντος. Ο νεαρός άσος, γνωστός για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας ακόμα και εκτός συνόρων!

Μάλιστα, απαθανατίστηκε στις εξέδρες του «Basketball Development Center» παρέα με τη σύντροφό του, παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την τέταρτη πράξη της σειράς με την Εφές. Το τριφύλλι άγγιξε το Final Four, αλλά τελικά… το ανέβαλε, καθώς ηττήθηκε με 85-82 σ’ ένα ακόμη μπασκετικό θρίλερ!

Η σειρά πλέον πάει στο 2-2 και όλα θα κριθούν στο καθοριστικό Game 5, την Τρίτη (06/05, 21:45) στο ΟΑΚΑ. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία μπροστά στο κοινό του να σφραγίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Βερολίνο. Άραγε θα δούμε ξανά τον Χρήστο στην κερκίδα – αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ;