Στην τελική ευθεία το γήπεδο Ισώματος (pics)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου που αφορά στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Ερυμάνθου. Πρόκειται για τη «Βελτίωση – Αναβάθμιση Γηπέδου Ποδοσφαίρου Τ.Κ. Ισώματος», προϋπολογισμού 319.997,80 ευρώ.

Οι εργασίες προβλέπουν την βελτίωση και την συντήρηση του αγωνιστικού χώρου της αθλητικής εγκατάστασης, ώστε να καταστεί πλήρως λειτουργική, ασφαλής και αναβαθμισμένη για τους αθλητές, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου θα αναβαθμιστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα Πρότυπα Σχέδια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα λειτουργεί ως χώρος για εκμάθηση και μαζικό – ερασιτεχνικό αθλητισμό με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA με ελαστική υπόβαση, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στους παίκτες και πιο ξεκούραστη επιφάνεια παιχνιδιού, μειώνοντας τους κραδασμούς.

Στο πλαίσιο του έργου θα τοποθετηθεί εξοπλισμός, όπως δύο εστίες ποδοσφαίρου, δύο πάγκους αναπληρωματικών πέντε καθισμάτων με συμπαγή και άθραυστη επιστέγαση. Eπίσης, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, αντικαταστάθηκε η περίφραξη του γηπέδου, ύψους 4 μέτρων, ενώ κατασκευάστηκε υπεδάφειο αποστραγγιστικό δίκτυο στις κατά μήκος πλευρές του γηπέδου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σε λίγες ημέρες θα είναι στη διάθεση του σωματείου.

Eυελπιστούμε βέβαια να μην έχει την κατάληξη των δημοτικών γηπέδων Σταυροδρομίου και Χαλανδρίτσας που έχουν υποστεί φθορές και βανδαλισμούς.