Στη σέντρα η Ακαδημία του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου – Συνεργασία με Δ. Κόμπλα

Μια ακόμη Ακαδημία της Αχαΐας που έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου είναι αυτή του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Ειδικά δε, αυτό το διάστημα που αποτελεί και συνεργαζόμενη Ακαδημία του Ατρομήτου Αθηνών.

Η παρουσία του Κώστα Σωτηρόπουλου σαφώς και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της Ακαδημίας και το έργο του θα φανεί τα επόμενα χρόνια.

Εντυπωσιακή και η αφίσα που κυκλοφόρησαν οι άνθρωποι του Κεραυνού στο ίντερνετ με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας για τη νέα σεζόν.

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, ήρθε επίσης σε συμφωνία και με προπονητή τερματοφυλάκων. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κόμπλα που θα είναι υπεύθυνος για την εξειδικευμένη εκγύμναση των τερματοφυλάκων της αντρικής ομάδας, αλλά και των ακαδημιών.

Ο έμπειρος προπονητής θα αναλάβει τους νεαρούς Βασίλη Κόντα, Βαγγέλη Κατσαμπέκη και Γιάννη Δημητρίου. Μάλιστα μαζί τους προπονείται και ο νεαρός πορτιέρο από την ομάδα των Νέων Ορέστης Ντάτσος.